Om företaget - Sann kommunikation för hälsa

Om företaget

Sann Kommunikation och Hälsa ligger i de centrala delarna av östra Göteborg med direkt närhet till Delsjöns underbara natur och hela Skatåsområdet. Vi använder oss av denna läkande omgivning i våra behandlingar. Tysta promenader som lugnar och stillar. Samtalsterapi under promenad. Motionspromenad för förbättrad syresättning och rörlighet.

Till mig kommer du som vill förändra din nuvarande livsstil, bryta negativa mönster, bli av med allergier eller överkänslighet av livsmedel, pollen mm. Du som vill och behöver förbättra din hälsa, komma ur ett destruktivt beteende eller som helt enkelt vill bygga upp din självkänsla och ditt självförtroende.

Genom läkande samtal, behandlingar och rådgivning kring livsstil stöder jag dig i ditt förändringsarbete till ett sundare och friskare liv.

Att jobba med sig själv, på alla plan, leder till förhöjd livskvalitet, förbättrad hälsa och ökar positiviteten. Det är dock inte alltid enkelt att hitta bästa metoderna själv eller att upprätthålla motivationen för ett kontinuerligt arbete. Vi har alla faser i livet när vi behöver extra stöd eller hjälp att hitta rätt igen.

För företag och organisationer erbjuder Sann Kommunikation och Hälsa friskvårdsarbete både på individ-och gruppnivå.

Varmt välkommen att ringa för mer information och för att boka tid!